Så här får du ut mesta möjliga av Microsoft 365

Här är några tips och tricks för att få ut mesta möjliga av Microsoft 365 och öka din produktivitet:

Använd mallar och förinställningar

Många av verktygen i Microsoft 365, som Excel och Word, har förinställda mallar och layouter som kan spara dig tid och hjälpa dig att skapa professionella dokument snabbare. Du kan också skapa dina egna mallar och spara dem för att använda dem igen senare.

Lär dig kortkommandon

Kortkommandon är en snabb och enkel metod för att navigera och utföra uppgifter i Microsoft 365-program. Genom att lära dig några grundläggande kortkommandon kan du spara tid och öka din effektivitet.

Använd mobila appar

Microsoft 365 har mobila appar för iOS och Android som låter dig arbeta på språng. Du kan skapa och redigera dokument, besvara e-postmeddelanden och samarbeta med dina kollegor, oavsett var du befinner dig.

Använd OneDrive för molnlagring

OneDrive är en molnlagringstjänst som ingår i Microsoft 365, och den är ett utmärkt verktyg för att säkerhetskopiera och lagra dina dokument och filer. Du kan också använda OneDrive för att enkelt dela filer med dina kollegor och teammedlemmar.

Uppdatera regelbundet

Microsoft 365 uppdateras regelbundet med nya funktioner och säkerhetsförbättringar, så det är viktigt att du håller dig uppdaterad för att få ut mesta möjliga av plattformen. Du kan också lära dig om nya funktioner och verktyg genom att delta i online-kurser eller läsa Microsofts supportdokumentation.

Genom att använda dessa tips och tricks kan du maximera din produktivitet och samarbete med Microsoft 365. Ta dig tid att lära dig de olika funktionerna och verktygen och experimentera med olika metoder för att hitta det som fungerar bäst för dig och ditt team.