Visa andra att du finns

Det gäller att som ny i en bransch visa andra att du finns. Utan marknadsförings så kan det vara svårt att få kunder att komma till din webbshop eller vad du nu bedriver för verksamhet. Att synas är viktigt, det gäller att hitta sin metod för detta och skapa en marknadsföringsstrategi.

Ett bra tips kan vara att trycka upp t-shirts med din butiks webbadress på och ett meddelande, exempelvis så kan du välja att trycka upp ett antal t-shirts med trycket 20% rabatt på den dyraste varan i shoppen med en rabattkod. Denna t-shirt kan du dela ut till anställda, familj vänner och bekanta. Perfekt att använda vid besök på produktmässor och liknande.

Profilprodukter är en fördel då vissa produkter kan vara mer långlivade än andra. Beroende på vad du säljer i din webbutik, ett annat tips kan vara att trycka upp pennor med företagets logga och URL på som läggs med i varje försändelse som skickas från din webbutik. Det finns webbutiker som skickar med något godis i sina paket som är mycket uppskattat.

Nöjda kunder är den bästa reklam som du kan få så se till att alltid sköta de leveranser som sker från din butik. var vänlig och bemöt dina kunde på det sätt som du själv vill bli bemött. Om en nöjd kund berättar för någon annan om det bemötandet och hur nöjd de var med att beställa från din butik så kan det generera en ny kund.