Stopp i avloppet på din arbetsplats

På en arbetsplats är det många personer som vistas dagligen och detta kan medföra en hel del belastning för fastighetens avlopp. När det väl blir stopp är det inte kul att ta hand om själv, dessutom har du förmodligen andra viktiga saker att lägga din tid på. Se därför till att ta hjälp av någon när det är stopp i avloppet på din arbetsplats.

Olyckor kan ske

När det blir stopp i avloppet beror detta ofta på att för mycket papper har spolats ner i en toalett, alternativt en diskho. Det är inte speciellt härligt att felsöka ett stopp i avloppet, särskilt inte på en arbetsplats i jobbkläder. När ett stopp är på gång eller redan skett – ring efter hjälp så snart som möjligt. Ju längre stoppet går obehandlat desto värre kan belastningen bli på övriga delar av avloppet.

Professionell hjälp

Många tror dig kunna fixa ett stopp på egen hand. Det är däremot lättare sagt än gjort. Vanligtvis behövs en speciell pump som rörmokare har. Pumpen suger ut det som fastnat och säkerställer att vattnet rinner igen. När det väl har blivit stopp i avloppet på arbetsplatsen – tveka inte. Ring hjälp på en gång.