Få hjälp när du startar ditt aktiebolag

Att starta bolag kan vara snårigt och det är svårt att veta var du ska börja. Som tur är finns det en hel del hjälp att få.

Om du står i startgroparna att bilda ditt eget aktiebolag finns det mycket som är viktigt att tänka på. Men det kan det absolut vara värt om du vill förverkliga din egen affärsidé.

Att starta eget aktiebolag

Om du startat ett eget aktiebolag behöver du först anmäla att du ska registrera aktiebolaget. Därefter behöver företaget bli godkänt för F-skatt, vilket du enkelt kan göra på verksamt.se. Efter det att du har registrerat aktiebolaget är ditt företagsnamn skyddat i hela Sverige, vilket kan ta ett par veckor.

Starta eget aktiebolag snabbt

Ett sätt att smidigt och snabbt starta ett aktiebolag är att köpa ett aktiebolag som redan är registrerat, men som är utan verksamhet. Det kallas ett lagerbolag. Då är det mesta redan fixat, det vill säga arbetet med att bilda och registrera företaget. Fördelen med att köpa ett lagerbolag är att det går snabbare än att registrera ett helt nytt företag. Om du vill veta mer och ha hjälp att starta eget aktiebolag kan du klicka dig vidare här.