Ansök om kontokredit online

Ibland kanske inte budgeten täcker dina kostnader då kan det vara smart att använda sig av ett kontokredit. Att använda sig av en kontokredit betyder att du får en kredit direkt på ditt konto. Denna buffert kan du använda när du behöver låna pengar. Du ansöker själv om hur stor kredit du vill ha och sen kan du bestämma hur mycket du vill låna av bufferten. Hos Finly kan du ansöka om kontokredit online.

Smidigare ansökan

Att ansöka om kontokredit online är inte bara smidigare utan också ett smart sätt för små företagare att slippa allt krångel. Ansökan blir hanterad digitalt och blir inte lika tidskrävande. Att göra en ansökan tar bara några minuter och är kostnadsfri. När du ska identifierar dig använder du dig av ditt BankID.

Skapa trygghet

Att skaffa kontokredit innebär en trygghet. Du har alltid det finansiella stödet men betalar samtidigt endast för det du behöver. Utbetalningen av dina pengar sker samma dag som krediten går igenom. I samband med din ansökan kan du välja en återbetalningsplan på så lite som 4 procent av lånebeloppet per månad. Din räntekostnad baseras endast på det använda beloppet. Det går också bra att betala tillbaka hela beloppet och samtidigt behålla sitt ”kredittak”.