Hur shoppar man live på nätet?

Om du är en av alla människor som gillar att shoppa på nätet, då kommer du att älska den nya trenden live video shopping. På det stora hela går det ut på att ett företag kan visa upp sina produkter på nätet efter kunders förfrågan via en kamera i realtid. Allt du som kund behöver göra är att installera Appen i mobilen och registrera dig. När registreringen är avklarad kommer du att se alla företag som är anslutna till plattformen.

Hur fungerar det?

Det är bra för butiker som till exempel säljer kläder, eftersom du kan se hur kläderna faktiskt ser ut på en människa. Du kan också ställa frågor till de som visar upp produkterna under tiden de visas. Det är nästan som om du är i butiken och provar ut kläderna själv.

Ökning under covid-19 pandemin

Allt fler människor shoppar på nätet och uppgången har varit väldigt stor det senaste året på grund av den globala pandemin som råder. Även live shopping har ökat markant i Sverige och Europa och vi tror att live shopping är här för att stanna. Det satsas stora pengar på expansion i Sverige under 2021.