Kombinera e-handel och fysisk butik

Kan man kombinera e-handel och fysisk butik? Det är absolut inte något som är konstigt och man öppnar en fysisk butik då man redan har ett lager av varor som man säljer online. Det kanske inte blir den vanligaste butiken med dagliga öppettider till att börja med.

Du kan prova dig fram med en eller ett par dagar då den fysiska butiken är öppen varje vecka. Du har ditt skyltfönster online och den yta som du skapar för din butik kanske inte alltid behöver vara så märkvärdig. Det är lite förberedelser innan du kan öppna din butik. Vad som behövs är ett kassasystem som är godkänt av Skatteverket sedan är det bara att köra igång.

Du kan också erbjuda de som handlar på nätet och bor i närområdet att hämta ut sina beställningar i din fysiska butik och få en viss rabatt på det dom handlar på detta viset. De som kommer in och handlar i din fysiska butik kan få en rabattkod om de väljer att handla online nästa gång. Det finns flera sätt att marknadsföra både din webbutik och din fysiska butik och visst kan de båda hjälpa dig att synas.

Vi vill passa på att önska dig lycka till med båda butikerna och hoppas att du kommer att växa och få sälja mycket av det du säljer.